Majoitus ja tilat

Hyvärilästä löydät majoitusta lomailuun kuin nopeaan piipahdukseen. Majoitusta meillä on monenlaisille kävijöille: Kartanohotellin hotellihuoneet, modernit karjalaiset lomahuoneistot tai edullista yöpymistä retkimajoissamme. Voit vuokrata myös saunatiloja ja riihikodan käyttöösi.

Kartanohotelli

Kartanohotelli

Kartanomaiset hotellin tilat pitävät sisällään kaikkiaan 14 viihtyisää hotellihuonetta, useita eri kokoisia kokoustiloja, 70-paikkaisen Ravintola Pielisen sekä alakerran saunatilat.

Tutustu Kartanohotelliin ja hintoihin >

Lomahuoneistot

Lomahuoneistot

Korkeatasoiset Hyvärilän lomahuoneistot sijaitsevat aivan Kartanohotellin vieressä. Avarien 110 m2:n huoneistojen alakerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, avara keittiö ja olohuone, jossa on vuolukivitakka sekä terassi. Kaikkiaan huoneistoja on 6 kpl ja ne ovat kolmessa paritalossa.

Tutustu lomahuoneistoihin ja hintoihin >

Rantatupa

Rantatupa

Rantatupa tarjoaa edullista perusmajoitusta ja soveltuu myös erinomaisesti leirien ja ryhmien majoituskohteeksi. Rantatupa retkeilymaja sijaitsee aivan Pielisen rantaviivan tuntumassa, Kartanohotellista on matkaa noin 100 metriä.

Tutustu rantatupaan >

Leirintäalue

Leirintäalue

Leirintäalueella voit majoittua leirintämökissä, asuntovaunussa, -autossa tai teltassa. Sähköistettyjä vaunu-/autopaikkoja on 50 kpl. Alueella on kaksi huoltorakennusta, joista löytyvät wc- ja suihkutilat, inva-wc, tilaussaunat, kemiallisen wc:n tyhjennys, harmaaveden tyhjennys ja keittomahdollisuus.

Tutustu leirintäalueeseen ja hintoihin >

Navetta

Navetta

Navetasta löytyvät toimivat juhlatilat monenlaisiin juhliin kuten häihin ja syntymäpäiviin. Tunnelmallisessa Talliravintolassa järjestämme juhlavat ruokailut ja näyttävät kattaukset.

Lue lisää Navetan tiloista >

Rantasauna

Rantasauna

Hyvärilän rantasauna on suosittu illanviettojen ja juhlien pitopaikka. Rantasaunalla on kaksi saunaosastoa ja viihtyisä takkahuone, jossa on sohvaryhmä sekä 12 hengen ruokapöytä. Tutustu myös rantasaunan ruokailumahdollisuuksiin.

Tutustu rantasaunaan ja hintoihin >

Riihikota

Riihikota

Hyvärilän pihapiirissä sijaitseva Riihikota on oiva paikka tunnelmallisten nuotioiltojen viettoon, pieniin palavereihin tai virkistysohjelmiin. Riihikodan kotakeittiössä valmistuvat maittavat nuotioateriat ja tulille mahtuu kerralla n. 30 hengen ryhmä.

Tutustu riihikotaan ja hintoihin >