Häät

Häät

Tarjoamme juhliin avaraa miljöötä Pielisen rannalla. Hyvärilän vihreät ja laajat piha-alueet, tunnelmalliset juhlatilat sekä onnistunut tarjoilu tuovat viihtyisän tunnelman hääjuhlaan. Kompaktisti pihapiirissä olevat majoitustilat ja saunat palvelevat pitkämatkalaisia tarvittaessa useammankin päivän.

Juhla- ja kokoustalo Navetta

Hyvärilän juhla- ja kokoustila Navetta on suosittu perhejuhlien pitopaikka. Navetassa on käytettävissä kaksi erillistä tilaa – Talliravintola ja Juhlatila. Talliravintolassa on asiakaspaikkoja max. 110 hengelle ja Juhlatilassa n. 140 hengelle. Avarassa aulassa ovat wc:t sekä mahdollisuus laittaa esim. lapsille leikkinurkkaus. Tilat ovat somistetut vanhanaikaisesti ja maalaisromanttisesti. Sekä Talliravintolan että Juhlatilan yhteydessä on kesäterassi.

Hääruoka ja kuohuviinit

Ohessa hääruokavaihtoehtoja tilaisuuttanne varten, toivottavasti vaihtoehdoista löytyy mieleinen. Ehdotelmat ovat muunneltavissa ja tarvittaessa suunnittelemme myös toiveidenne mukaisesti. Ruoka-aineallergiat ja kasvisruokailijat huomioimme ilmoitustenne mukaisesti. Tarjoilupalkkiot sisältyvät hintoihin. Häämenuihin ei sisälly hääkakku, vaan hääpari voi itse hankkia mieleisensä hääkakun.

Kattaus ja tilajärjestelyt

Menuhinnan lisäksi perimme 350€ järjestelymaksun joka sisältää tilat, tilajärjestelyt, juhlavan peruskattauksen: valkoisen juhla-astiaston, valkoiset pöytäliinat ja servietit sekä peruskynttilät. Hyvärilän olemassa olevat somistusesineet kuten kynttilänjalat, lasiset kipot, lyhdyt ym. ovat tilaajan käytettävissä.

Hääyö

Tarjoamme hääyön parille kuohuviinin kera. Hääyö sisältää aamiaisen Kartanohotellin ravintolassa sekä myöhäisen huoneen luovutuksen. Mikäli haluatte että aamiainen tarjoillaan huoneeseen, niin perimme siitä lisämaksua 45 €.

Juomatarjoilu

Kaikissa juhlatiloissamme on A-anniskeluoikeudet, josta johtuen Hyvärilän henkilökunta huoleh-tii kaikesta ruoka- ja juomatarjoilusta (alkoholi/alkoholittomat) juhlan aikana.

  • Omien ruokien ja alkoholijuomien tuominen ei ole sallittua
  • Omien alkoholijuomien nauttiminen juhlatiloissa tai juhlapaikan läheisyydessä on kielletty
  • Anniskelu päättyy viimeistään klo 01.30 (valomerkki) ja juhlat päättyvät klo 02.00 – juhlien päättymisaika sovitaan aina erikseen

Menuehdotelmiin sisältyvät kotiruokajuomat; jäävesi, kotikalja, maito ja mehu. Viinilistalta voitte valita onnittelumaljat sekä mieleisenne viinit. Autamme juomien valinnassa ateriakokonaisuuteen sopivaksi.

Musiikki ja laitteet

Navetan juhlatilassa olevat musiikki- ja karaoke-laitteet ovat käytettävissänne. Hääpari järjestää itse haluamansa musiikin ja laitteiden käyttäjän, muut tarvittavat musiikkivälineet (kannettavan/musiikin tikulla) tai varaa orkesterin yms. Navetan musiikkilaitteisiin saa käyttöopastuksen. Huomioithan että tämä koskee vain Juhlatilan laitteita. Muiden tilojen musiikkilaitteista ja käytöstä on sovittava erikseen.

Hintatiedot ja varausehdot

Hinnat ovat voimassa kun hääjuhlassa on väh. 50 henkilöä tai sopimuksen mukaan. Lapset 4-14v. hinta -50%, alle 4-v. veloituksetta. Kaikkiin häämenuvaihtoehtoihin sisältyvät leivät, levitteet, karjalanpiirakat & munavoi, kotiruokajuomat: maito, kotikalja, mehu ja jäävesi. Mahdolliset muutokset menuihin, erikoiskakut ym. lisähinnasta sopimuksen mukaan. Ruokavalioihin varaudumme ilmoituksenne mukaisesti. Huomioittehan että hinnat eivät koske kokonaan esim. gluteenitonta/kasvit/vegaani ym. erikoismenuja vaan teemme niistä erikseen tarjouksen.

Menuhinnan lisäksi perimme 350 € järjestelymaksun, joka sisältää tilat, tilajärjestelyt, juhlavan peruskattauksen, valkoisen juhla-astiaston, valkoiset pöytäliinat, servietit ja kynt-tilät sekä Hyvärilän kynttiläjalat/maljakot ym. olemassa olevat somistusesineet. Kynttilänjalkoja/maljakoita tilaaja voi tuoda myös omia tai hankkia mieleisensä. Juhlatilassa on peruskaraokelaitteisto, äänentoisto, mikrofoni sekä cd-soitin joihin annamme hääparin nimeämälle musiikkivastaavalle. Omien musiikkilaitteiden tuominen on sallittua esim. kannettava tai jos haluaa tuoda musiikin tikulla jne. Kartanohotellin osalta musiikkilaitteista on neuvoteltava erikseen.

Juhlien loppumisaika sovitaan etukäteen. Hääjuhla voi kestää enintään klo 02 saakka (anniskelu loppuu klo 01.30 valomerkkiin). Häätilojen koristelusta ja pöytäkukista/kukka-asetelmista huolehtii hääpari. Myös koristeluaika sovitaan erikseen (koristelemaan pääsee yleensä perjantai-iltapäivällä) Hääjuhlien hinnat ovat vain varaajan ja Hyvärilän välisiä ja koskevat vain sopija osapuoliaHuomioittehan että hääjuhlan henkilömäärä on ilmoitettava 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämä ennakkoon ilmoitettu henkilömäärä on laskutuksen perusteena. Laskutus ym. maksuehdot sopimuksen mukaan.

Peruutusehdot

Noudatamme alan yleisiä peruutusehtoja, joista neuvottelemme tapauskohtaisesti.


Kysy menuvaihtoehdoista, järjestelyistä ja ohjelmasta:
Puh. 040 104 5960 •