Turvallisesti Hyvärilässä

Julkaistu: 19.3.2021

Haluamme, että asiakkaamme ja henkilökuntamme voivat hyvin ja teemme kaikkemme, että asiointi kanssamme on turvallista. Noudatamme viranomaisohjeita ja -määräyksiä ja käytössämme on myös oma sisäinen hygieniaohjeistus.

  • Käsidesiä on saatavilla hotellin aulassa, ravintolassa, kokoustiloissa ja muissa julkisissa tiloissa.
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä kaikissa tiloissa.
  • Vastaanoton ja ravintolan asiakaspalvelupisteissä on läpinäkyvät plexilasit.
  • Muistutamme vieraitamme pitämään tarvittavat turvavälit tiloissamme ja toivomme asiakkaiden käyttävän kasvomaskeja.
  • Kartanohotellin ravintolassa on tehostettu hygieniaa ja istumapaikat on sijoiteltu riittävillä turvaväleillä tai osa niistä poistetaan käytöstä.
  • Henkilökuntamme käyttää tarvittaessa visiiriä tai maskia.
  • Suosittelemme maksukortteja käteismaksun sijaan.

Kokoukset
Tilaisuuksien ja kokousten järjestäjien on hyvä itse arvioida mitä tilaisuuksia korona aikana voi järjestää. Täältä voit tarkistaa ajankohtaiset määräykset kokoontumisista ja tilaisuuksien järjestämisestä, lue lisää Aluehallintoviraston tiedotteista Tiedote - Aluehallintovirasto (avi.fi). Olemme apunasi turvallisen tilaisuuden järjestämisessä, ota yhteyttä - Hyvärilä myyntipalvelu, puh. 040 104 5960,

PielisAreena
Liikunta-ja monitoimihalli PielisAreena on avoinna nuorisoryhmille alle 18 v. 1.2.2021 alkaen. Lue lisää Nurmeksen kaupungin sivuilta ja Ajankohtaista - siunsote.fi.

Turvallisuusohjeet
Laitamme majoitus-ja kokousasiakkaillemme ennen saapumista sähköpostitse tietoa turvallisuustoimenpiteistä Hyvärilässä. Turvallisuusohjeet ovat nähtävillä sisääntuloaulassa ja voit tutustua niihin täältä:
Turvaohjeet - PDF
Mikäli haluat, laitamme ohjeistuksen myös postitse.

Kysy lisää, autamme mielellämme!
Hyvärilä - nuoriso-ja matkailukeskus
Puh. 040104 5960