PielisAreena

PielisAreena

Vuonna 2012 valmistunut liikunta- ja monitoimihalli on kohtaamispaikka liikunnalle, koulutuksille, kulttuurille, tapahtumille ja elinkeinoelämälle. Se vetää enimmillään 2700 vierasta suuriin kokouksiin ja konferensseihin, mutta muovautuu joustavasti pientenkin tapahtumien tarpeisiin.

PielisAreenan naapurit, Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus ja Bomban matkailualue, sekä muut kumppanit tuovat halliin messuja, näyttelyjä, konsertteja ja muita tilaisuuksia. Matkalaisten ja leirikoululaisten lisäksi palvelemme paikkakunnan omaa väkeä, etenkin liikkujia. Tervetuloa!

PielisAreena

  • liikuntasali 100m2, jaettavissa 3 lohkoon väliverhoilla - lohkovuokra 12€/h + pelivälineet 10€ - salissa on urheilulattia
  • bouderointihuone seinäkiipeilyyn - 5€/aikuinen, 2,50€/lapset - kiipeilykengät 2,50€/pari
  • pieni kuntosali - 5€/kerta
  • pukuhuoneet (wc+suihkut)
  • aulassa ilmakiekko, pöytäjalkapallo, pingispöytä

PielisAreenan varaukset
PielisAreenan maksut hoidetaan Kartanohotellin vastaanottoon, sieltä saat avaimet ja ohjeet mukaasi. Huomioithan Hyvärilän vastaanoton aukioloajat ja ajankohtaiset määräykset kokoontumisista, lue lisää Aluehallintoviraston tiedotteista Tiedote - Aluehallintovirasto (avi.fi).

Tuntivaraukset

PielisAreenan salia vuokrataan tuntiperiaatteella, silloin kun siellä ei ole kausivuoroja.
Varaustilanteen saat tietoosi ottamalla yhteyttä Hyvärilän nuoriso-ja matkailukeskuksen vastaanottoon puh. 040 104 5960,

PielisAreenan liikuntapalveluja voi maksaa myös Smartum-seteleillä ja ePassilla.