Toimitusjohtajaksi Hyvärilään?

Julkaistu: 4.5.2021

Hyvärilä on Nurmeksen kaupungin omistama nuoriso- ja matkailukeskus. Sijaitsemme Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa kauniin Pielisen rannalla. Toimintamme on jakautunut kolmeen osa-alueeseen: yleishyödylliseen nuoriskeskustoimintaan ja alueelliseen nuorisotyöhön sekä matkailupalveluihin. Olemme yksi Suomen yhdeksästä nuorisolain määrittelemästä nuorisokeskuksesta. Tulevaisuuden kehityskohteitamme on digitaalisen nuorisotyön ja palvelumallien kehittäminen ja yhteiskuntavastuumme tuominen näkyväksi osaksi toimintaamme.

TOIMITUSJOHTAJA NUORISO- JA MATKAILUKESKUKSEEN

Tehtävänä nuoret

Nykyisen johtajamme siirtyessä kohti uusia kokemuksia, etsimme uutta aktiivista ja innokasta toimitusjohtajaa Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskukseen. Meidän päätehtävänä on nyt ja tulevaisuudessa hyvinvoiva nuoriso. Leirikoulujen lisäksi vastaamme niin alueellisen nuorisotyön kuin kansainvälisen nuorisotyön toteutumisesta alueellamme.

Tulevalta toimitusjohtajalta odotamme erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, nuorisoalan sekä matkailualan ymmärrystä sekä selkeää toimintaa paremman ja vastuullisemman huomisen puolesta. Toivomme, että tunnet toimialan lainsäädännön sekä julkisten rahoituksien ja hankkeiden asiakokonaisuudet. Henkilöstöjohtajana olet selkeä ja osaat motivoida sekä johtaa valmentavasti henkilöstöä tavoitteiden saavuttamisessa. Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme, joten heidän hyvinvointinsa tulee olla myös yksi sinun johtamisen kulmakivistä. Tulet toimeen hyvin myös englannin kielellä, muun kielitaidon katsomme etuudeksi.

Työn aloitus, palkkaus ja muut ehdot määräytyvät laadittavan johtajasopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien taustan selvittämiseksi tarvittava ote rikosrekisteristä (504/2002). Toimitusjohtajana saat aloittaa työskentelyn erinomaiset kasvu- ja kehitysmahdollisuudet omaavassa organisaatiossa sekä alan ammattilaisten ympäröimänä. Hyvärilässä sinua odottelee lämminhenkinen työyhteisö valmiina tekemään parempaa elämää kaikille ja luomaan elämänmittaisia kokemuksia nuorille. Työnhaku toteutetaan yhdessä RTK-henkilöstöpalveluiden kautta ja hakemukset palkkatoivomuksineen toimitetaan sähköisesti alla olevan linkin kautta.

Hakulomake

HAKUAIKA 23.5.2021

Lisätietoa ja yhteydenotot:
11.5 klo 12-14 ja 18.5 klo 10-12, Hallituksen puheenjohtaja Anneli Ollilainen, Puh. 050 411 3523.
Arkipäivinä klo 8-16, Toimitusjohtaja Jason Koukku, Puh. 040 748 3286.

Tutustu Hyvärilään:

VERKKOSIVUT: www.hyvarila.fi
360 PANORAAMA: https://www.360panorama.fi/360Hyvarila/360Hyvarila.html
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=CqmxInh_njc